Verzending

 

Nederland*


Bij bestellingen t/m €60,00 zijn de verzendkosten €6.00
Boven € 60,00 zijn de verzendkosten gratis.

Waddeneilanden toeslag €10,00

 

België*

Verzendkosten naar België zijn € 7.00

Vanaf € 60,01 zijn de verzendkosten gratis.

Wij van Dailysweets zullen ervoor zorgen dat jouw bestelling zo spoedig mogelijk wordt klaargemaakt voor verzending. Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

Blijkt een besteld product niet voorradig te zijn? Dan zullen wij contact met je opnemen via mail-verkeer waarin wij alternatieven voorstellen. De bestelling wordt verstuurd indien je akkoord gaat met een van de voorstellen.

Wens je geen vervangend product te ontvangen? De voorradige producten zullen dan zo snel mogelijk naar je worden verzonden. Vervolgens zorgen wij dat jouw bestelling dan afgehandeld word zoals afgesproken.

 

 Retourneren

Dailysweets kan vanwege veiligheidsredenen geen voedingswaren retour nemen, ondanks dat ze niet geopend zijn. (Het recht van retour geldt wettelijk niet voor etenswaren). 

Bij een klacht over een product of verkeerde levering, dien je wel altijd het product te bewaren. Wij kunnen vragen om het product terug te sturen. 

De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Kan mijn bestelling nog geannuleerd worden?

Heb je je bedacht en wil je je bestelling annuleren? Dat kan, laat dit zo spoedig mogelijk aan ons weten. Het kan zijn dat je bestelling al verzonden is, we kunnen de bezorging dan stopzetten. In sommige gevallen is de bezorger al onderweg met het pakket en kan je het pakket weigeren aan de deur. Het pakket zal dan retour komen. Wanneer het pakket is aangenomen kan deze niet meer  geannuleerd of geretourneerd worden.